Vi ste na stranici: Naslovna
PRAKSA U RENOMIRANIM KOMPANIJAMA STUDENTIMA S INVALIDITETOM I STUDENTIMA SLABIJEG MATERIJALNOG STATU

PRAKSA U RENOMIRANIM KOMPANIJAMA STUDENTIMA S INVALIDITETOM I STUDENTIMA SLABIJEG MATERIJALNOG STATUSA

U šestom izdanju društveno odgovornog projekta „Iskustvo zlata vrijedi” Poslovni dnevnik i Večernji list spajaju poslodavce sa studentima slabijega materijalnog statusa i sa studentima s invaliditetom, s ciljem omogućavanja prakse koja će im omogućiti lakše zapošljavanje u budućnosti. Kroz projekt proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla ne mogu doći lako.

U natječaju “Iskustvo zlata vrijedi 2018” mogu sudjelovati studenti slabijega materijalnog statusa i studenti s invaliditetom, a prijaviti se mogu ispunjavanjem prijavnice na  http://bit.ly/2KL6FK6, najkasnije do 15. lipnja 2018. godine. Uz osobne podatke, prijavna dokumentacija mora sadržavati: motivacijsko pismo, životopis i dokaz o invaliditetu ili socijalnoj ugroženosti.

Do sada je kroz uspješno održavanje projekta proteklih godina omogućena radna praksa za više od 80 studenata. Poslovni dnevnik i Večernji list s ponosom ističu da je nekoliko studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Na završnom događanju u srpnju predstavnici partnerskih tvrtki upoznat će se sa studentima koji će odraditi praksu. Odabir studenata i spajanje s partnerskim tvrtkama ovisno o fakultetu na kojem se student školuje i preferencijama studenta obavlja Stručna komisija. Svaka tvrtka koja sudjeluje u projektu može osigurati praksu za jednog studenta u trajanju od minimalno mjesec dana. Ovisno o potrebama i mogućnostima, partnerska tvrtka može osigurati praksu za dva ili više studenta u trajanju dužem od mjesec dana.

Vrijeme obavljanja prakse dogovorno utvrđuju student i partner poslodavac, a praksa mora biti odrađena do kraja 2018. godine.

Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine žele svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

Više informacija o projektu: http://bit.ly/2KL6FK6

  

 
Izložba radova studenata 3. godine

 

  

 
Međunarodno studentsko bijenale

Raspisan je natječaj za medjunarodno studentsko bijenale!

LINK

  

 
Međunarnodni umjetnički skup i izložba „Društveno angažirani plakat“


Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci ima čast i zadovoljstvo pozvati Vas na međunarnodni umjetnički  skup i otvorenje izložbe „Društveno angažirani plakat“ dana, 25.05.2018. godine. Svoj rad u okviru teme, pozvani su predstaviti dizajneri: Bojan Hadžihalilović (Bosna i Hercegovina), Tomato Košir (Slovenija) i Boris Ljubičić (Hrvatska). Veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju u razgovoru sa autorima.
– – –
Izv.prof.art. Letricija Linardić,
Predsjednica organizacijskog odbora skupa

  

 
STUDENTSKI IZBORI 2018

Odluka o raspisivanju

Kandidacijski obrazac

Obrazac uvjerenja

Rok za kandidature

Pravilnik SVEURI o izborima

Naputak o kandidaturi
 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 6 - 10 od 390
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI