Vi ste na stranici: Naslovna
Info
OBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA PU I LP Mole se studenti diplomskih studija PU i LP da sa mentorima definiraju teme diplomskog rada kako bi se do 30. studenog 2012. prikupile sve teme i dostavile Povjerenstvu za teme diplomskih radova. Ispunjeni obrazac se predaje studentskoj službi. U privitku je obrazac za odabir mentora i teme diplomskog rada i Pravilnik o diplomskom radu i diplomskom ispitu.

 

Pravilnik o diplomskom radu i diplomskom ispitu

Prijava mentora i teme diplomskog rada


 

 
Stručno usavršavanje – seminar

U ponedjeljak, 5. studenog 2012., u Gradskoj vijećnici, Korzo 16, u vremenu od 17 do 20 sati, bit će održano stručno usavršavanje - seminar pod vodstvom prof. Wolfganga Sassmanshausen, predavača na studijima za waldorfske odgajatelje i učitelje. Seminar je namijenjen odgajateljima, učiteljima, profesorima, ravnateljima, stručnim djelatnicima, svim djelatnicima koji rade s djecom, kao i studentima pedagoških usmjerenja te roditeljima.

Program seminara Sassmannshausen studeni 2012


 

 
Info

Poštovani,

u prilogu Vam dostavljam Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu studentskih kredita za akademsku godinu 2012.-2013. koju je Senat Sveučilišta u Rijeci donio na svojoj 43. sjednici.

ODLUKA


 

 
Studentice Akademije sudjelovale u promociji USSUD-a

Sudjelovanje studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u promociji USSUD-a ( unaprijeđenje studentskog standarda u domeni kulture )

Studentice Akademije sudjelovale u promociji USSUD-a

Studentice Akademije Monika Rajkovača, Kristina Dilber, Tijana Mihailović  i Marijana Vargić te bivše studentice Sunčana Simichen i Ana Hrčan sudjelovale su u promociji projekta USSUD (unaprjeđenje studentskog standarda u domeni kulture) održanoj na Korzu u ponedjeljak, 22. listopada. 


 

 
«« Početak « Prethodna 81 82 83 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 411 - 414 od 414
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI