Vi ste na stranici: Naslovna
Info
pozivnica-izlozba-2012.jpg Povodom Dana Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci pozivamo Vas u četvrtak, 6. prosinca 2012. u 12,00 sati na svečano otvorenje izložbe i dodjelu Nagrade Akademije za najuspješniju studenticu ili studenta u protekloj godini.
 
Info

Tekst najave: *Dokumentarni filmovi studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Art Kinu Croatia* U srijedu 5.prosinca 2012. u 20 sati u Art kinu Croatia u Rijeci održat će se projekcija kratkih dokumentarnih filmova *Venecijanska veza *realiziranih u sklopu "Hidden Live(r)s of Venice on Video" (HiLoVV) projekta mobilnosti Erasmus (Intensive Programs) studenata/ica i mentora/ica s tri partnerske institucije: Visoka škola za umjetnost Sveučilišta u Novoj Gorici, Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Instituta za suvremenu umjetnost, Arhitekturu i Medije Tehničkog sveučilišta u Grazu. Omnibus šest kratkih dokumentarnih filmova o Veneciji *Venetian Connection (Venecijanska veza)*, prikazan je do sada u Ljubljani, Veneciji, Grazu, Udinama, Motovunu i Poreču.

Opširnije...
 
Natječaj za izložbu GraficaRi

Produžen rok za prijavu na Natječaj za izložbu GraficaRi Likovna manifestacija GraficaRi projekt je nedavno diplomiranih studentica Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka. Projekt je pokrenut s ciljem povezivanja mladih afirmiranih i neafirmiranih umjetnika i studenata koji se bave grafičkim medijem, odnosno predstavljanja grafičke umjetnosti široj javnosti kroz tradicionalni i suvremeni pristup. Pozivaju se svi mladi umjetnici i studenti grafike da se prijave na natječaj za skupnu izložbu GraficaRi koja će se održati u Rijeci u siječnju 2013.godine u galeriji Mali salon, Korzo 24, 51000 Rijeka.

PRIJAVNICA

IZLOZBA GRAFICARI PRAVILNIK

TEKST NATJEČAJA


 
Predlaganje kandidata za dodjelu nagrade

 Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci za najuspješnijeg studenta/ studenticu

Pozivani su svi nastavnici Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci da predlože uspješne studente za  Nagradu Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci za najuspješnijeg studenta/ studenticu.

Za Nagradu Akademije natječu se studenti preddiplomskih i diplomskih studija Likovne pedagogije i Primijenjenih umjetnosti, s najmanjim prosjekom ocjena 4,0 tijekom studija na prijedlog njihovih nastavnika.

Ispunjeni obrasci trebaju biti dostavljeni u prostoriji prodekana (br. 14, prizemno), zajedno s radovima najkasnije do ponedjeljka, 26 studenog, do 12 sati.

OBRAZAC


 

 
Pozivamo studente prve godine da se odazovu na

Orijentacijsko motivacijski praktikum za studente prvih godina preddiplomskih studija

Molimo sve studente prvih godina preddiplomskih studija Primijenjene umjetnosti i Likovne pedagogije da se odazovu pozivu na orijentacijskom-motivacijski praktikum, koji će biti održan u srijedu, 28. studenog 2012., u predavaonici Bauhaus u 12 sati.

Orijentacijsko motivacijski praktikum organizira se s ciljem detaljnog informiranja o studiju.

 


 

 
«« Početak « Prethodna 81 82 83 84 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 406 - 410 od 418
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI