Vi ste na stranici: Naslovna
Poziv za prijavu na radionicu Nature vs. nurture: design for the „new“ natural

RADIONICA SPEKULATIVNE DIZAJNERSKE PRAKSE –

Udruga Metamedij u suradnji s Odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija (Umjetnička akademija u Splitu) od 16. do 19. srpnja u Društvenom centru Rojc u Puli organizira besplatnu radionicu spekulativnog dizajna pod nazivom “Nature vs. Nurture “ pod vodstvom mentorice Susane Soares.

 

Radionica će uključivati razvoj zajedničkih okvira koji djeluju unutar dizajna i novih znanstvenih istraživanja kako bi se istražile buduće tehnološke implikacije po pitanju održivosti. Namijenjena je mladim studentima, te mladim stručnjacima i umjetnicima iz područja dizajna, kemije, biologije i mikrobiologije, sociologije, antropologije, novih medija, itd.
 

Radionica se odvija na engleskom jeziku.

Na kraju radionice polaznici će imati priliku javno predstaviti radove i moguće scenarije njima bliskim metodama. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Polaznicima će biti osiguran smještaj, ručak i večera za vrijeme trajanja radionice.

 

Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti putem ove prijavnice 

  

 
Završna izložba studenata Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci 2018.

Pozivamo Vas na otvaranje završne izložbe studenata Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci koja će se održati u

 Utorak, 12. lipnja 2018. godine ispred Dekanata Akademije s početkom u 12,00 sati.

Također izložba diplomanata studija Likovne pedagogije i Primijenjenih umjetnost Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci će se održati u

Utorak, 12. lipnja 2018. godine u galeriji Kortil s početkom u 20,00 sati.

 

Veselimo se Vašem dolasku.

  

 
Obavijest
1.6.2018. Sveučilište u Rijeci raspisuje II. Natječaj za STRUČNU PRAKSU u 2018./2019.(rok za prijavu: 17.9.2018.)

1.6.2018. Sveučilište u Rijeci raspisuje II. Natječaj za STUDIJSKI BORAVAK u ljetnom semestru 2018./2019. (rok za prijavu: 17.9.2018.)


http://www.uniri.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=66&Itemid=156&lang=hr

  

 
PRAKSA U RENOMIRANIM KOMPANIJAMA STUDENTIMA S INVALIDITETOM I STUDENTIMA SLABIJEG MATERIJALNOG STATU

PRAKSA U RENOMIRANIM KOMPANIJAMA STUDENTIMA S INVALIDITETOM I STUDENTIMA SLABIJEG MATERIJALNOG STATUSA

U šestom izdanju društveno odgovornog projekta „Iskustvo zlata vrijedi” Poslovni dnevnik i Večernji list spajaju poslodavce sa studentima slabijega materijalnog statusa i sa studentima s invaliditetom, s ciljem omogućavanja prakse koja će im omogućiti lakše zapošljavanje u budućnosti. Kroz projekt proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla ne mogu doći lako.

U natječaju “Iskustvo zlata vrijedi 2018” mogu sudjelovati studenti slabijega materijalnog statusa i studenti s invaliditetom, a prijaviti se mogu ispunjavanjem prijavnice na  http://bit.ly/2KL6FK6, najkasnije do 15. lipnja 2018. godine. Uz osobne podatke, prijavna dokumentacija mora sadržavati: motivacijsko pismo, životopis i dokaz o invaliditetu ili socijalnoj ugroženosti.

Do sada je kroz uspješno održavanje projekta proteklih godina omogućena radna praksa za više od 80 studenata. Poslovni dnevnik i Večernji list s ponosom ističu da je nekoliko studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Na završnom događanju u srpnju predstavnici partnerskih tvrtki upoznat će se sa studentima koji će odraditi praksu. Odabir studenata i spajanje s partnerskim tvrtkama ovisno o fakultetu na kojem se student školuje i preferencijama studenta obavlja Stručna komisija. Svaka tvrtka koja sudjeluje u projektu može osigurati praksu za jednog studenta u trajanju od minimalno mjesec dana. Ovisno o potrebama i mogućnostima, partnerska tvrtka može osigurati praksu za dva ili više studenta u trajanju dužem od mjesec dana.

Vrijeme obavljanja prakse dogovorno utvrđuju student i partner poslodavac, a praksa mora biti odrađena do kraja 2018. godine.

Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine žele svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

Više informacija o projektu: http://bit.ly/2KL6FK6

  

 
Izložba radova studenata 3. godine

 

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 45 od 428
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI