Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaj

Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom raspisuje Natječaj za izradu dizajna letka, plakata i memoranduma Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci.
Pobjedniku natječaja dodjeljuje se novčana nagrada u iznosu od 1.500,00 kuna.
Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 3. lipnja 2013. godine, a na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani.
 
Tekst natječaja


 

 
Obavijest


Student Day Festival vas poziva u
srijedu 22.5.2013. u galeriju Kortil od 15.00 do 18.00 sati
na  studentsku radionicu, kolegija Oblikovanje nakita, Akademije primijenjenih umjetnosti
pod nazivom“Preobražaj” pod mentorstvom prof. Nenada Robana.

SDF NAJAVA


 

 
Info


Predstavljanje pilota mobilnosti Radionica na specifičnim lokacijama
         spajalica logo.png
 
U sklopu programa Spajalica organiziraju se dvodnevni razgovori s umjetnicima i drugim akterima u kulturi na temu Umjetnosti u javnom prostoru.
 
spajalica

 


 
Obavijest


U izložbenim prostorima na Akademiji primijenjenih umjetnosti  u utorak,  14. svibnja, 2013. točno u podne, biti će otvorena izložba pod nazivom 'Zalazak (izlazak) sunca' pod mentorstvom doc. Tomislava Brajnovića.
Izložba je organizirana sa pozicije kolegija 'Novi mediji', ali je u svojoj intenciji uključiva, tj. namjera joj je objediniti i pokrenuti sve rakurse i resurse na Akademiji.
Vanvremenska, uzvišena tema fenomena sunca otvara nebrojene mogućnosti pristupa, izraza i interpretacije.
Namjera pomalo riskantnog povezivanja pra'stare' teme sa 'Novim medijima' je fokusirati sva povijesna i medijska iskustva u jedan trenutak i osvijestiti umjetničku kreativnost i pomak kao jedine-osnovne konstante umjetničke vrijednosti.

Klišeiziranost i eksploatiranost teme, nečega o čemu je 'sve već rečeno', čini se odličnim zadatkom i platformom za razmišljanje studenata. Iskustvo koje bi moglo biti korisno i u prilazu drugim 'velikim' temama.

Na izložbi sudjeluju: Rebecca Đuran, Edi Gustin, Nika Gvozden, Korina Hunjak, Jasmina Jakopanec, Sanja Jovanović, Lara Jugovac, Nina Jurčić, Josipa Komljenović, Dorian Mataija, Ana Mušćet, Ivona Maslak, Monika Rajkovača, Vedran Rosandić, Snježana Rumora, Solarević Sabina, Ivana Stepan, Ivan Švabić, Daria Valenčić, Marijana Vargić, Marta Vučković.
Izložba ostaje otvorena do 03. lipnja 2013.


 
info

Goran Štimac - Skulpture in risbe (2011)

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 386 - 390 od 442
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI