Vi ste na stranici: Naslovna
Poziv za primanje članova u Udrugu ALUMNI - APURI
Poziv za primanje članova u Udrugu ALUMNI - APURI

 

Poštovane kolegice i kolege!

http://apuri.hr/docu/ALUMNI/logo_alumni.jpgPozivamo sve bivše studente koji su završili preddiplomski ili diplomski studij na Akademiji primijenjenih umjetnosti , te bivše diplomirane studente Likovne kulture da nam se pridruže u Udrugu ALUMNI.  Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla - starateljstvo, štićenik) za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u vezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju.


Želja nam je pomoću Udruge ALUMNI-APURI okupiti sve bivše studente radi održavanja i unaprjeđivanja osobnih i profesionalnih veza te kolegijalnog , međugeneracijskog povezivanja sa zajedničkim ciljevima razvijanja, poticanja i promidžbe umjetničkog i pedagoškog djelovanja bivših studenata APURI, zalaganje za napredak istog, te promicanje ugleda Akademije.
 

Temeljem Članka 11., Statuta Alumni APURI,  koji možete naći na internetskim stranica   www.apuri.hr redovitim članom ALUMNI može postati hrvatski državljanin kao i strani državljanin koji je bivši, završeni student preddiplomskog i diplomskog studija Likovne pedagogije i Primijenjene umjetnosti na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, te starog odsjeka Likovne kulture Filozofskog fakulteta u Rijeci. fakulteta u Rijeci. Članovi ALUMNI udruge mogu postati i profesori Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.
 

Prijave će se vršiti od 15.02. do 01.03.2013.

Mole se budući članovi da prilikom prijave na natječaj  prilože slijedeću
dokumentaciju:

1.            Popunjenu prijavnicu (potrebno je skinuti prijavnicu sa weba Akademije i poslati na e-mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript )

2.            životopis ( u sklopu prijavnice)

3.            skeniranu kopiju diplome završenog studija APURi

4.            dokumentaciju o umjetničkom radu koja uključuje:

             - elektronska dokumentacija radova (jpag format u zip folderu fotografije trebaju biti naslovljene: ime_rada_tehnika_dimenzije_godina, veličina maximalo 30Mb)

             - artist statement (u sklopu prijavnice)
 

Molimo Vas također da sa ovim upoznate svoje kolege i  usmjerite ih da popune pristupnicu i pridruže nam se, te  Vas pozivamo da nam dostavite i neke svoje prijedloge, sugestije i ideje.

Prava i obveze članova Udruge ALUMNI možete pročitati u statutu koji se nalazi na web stranicama Akademije www.apuri.hr. u Članku 16.

Komisija za prijem u članstvo razmatrati će samo potpune i u roku pristigle prijavnice.

Odluku o primanju u članstvo donosi Upravni odbor Alumni APURI.

Upravni odbor nije dužan navesti razloge temeljem kojih kandidati nisu primljeni u Udrugu.

Rezultati natječaja biti će objavljeni u roku od 15 dana od isteka roka završetka natječaja na internetskoj stranici www.apuri.hr.

Ukoliko postoje nejasnoće ili pitanja možete nas kontaktirati na e-mail adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na mob. 099/8139439
 

Zahvaljujemo  Vam se na odazivu!

Udruga Alumni

 
ADRIART - Piloti mobilnosti u 2013.

POZIV ZA STUDENTE
adria.jpg

 

Pozivaju se studenti LP i PU 3. i 4. godine te diplomskog studija da se prijave na natječaj za pilote mobilnosti u Gracu, Rijeci i Komiži u 2013. u sklopu projekta ADRIART. Rok za prijavu je 22.2.2013. Više informacija možete pronaći na linku:
ADRIART

 

 


 

 
Javna rasprava „Dizajn i edukacija – tema za deset“
Održati će se 11. veljače 2013. od 18 – 21 sati u Dežmanovoj 2a u obliku pravokutnog stola. Organizator javne rasprave je Građevinska tehnička škola u Rijeci u sklopu obljetnice deset godina smjera Dizajner unutrašnje arhitekture (i Izložbe za deset).

Cilj  rasprave je doprinos boljoj komunikaciji među obrazovnim institucijama te unaprjeđenje odnosa između edukacijskih programa i potreba tržišta rada, te općenito doprinos boljoj percepciji uloge dizajna u društvu i gospodarstvu.
 

Gosti predavači:

-Damir Bralić, grafički dizajner, docent na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i Umjetničkoj akademiji u Splitu, Odsjek za dizajn vizualnih komunikacija

- Dr. sc. Ivica Mitrović, docent na Umjetničkoj akademiji u Splitu, Odsjek za dizajn vizualnih komunikacija, Potpredsjednik Hrvatskog dizajnerskog društva

- Silvije Novak, arhitekt, 3LHD

- Gordana Paškvan Budiselić, arhitekt, Agencija za strukovno obrazovanje, Viša stručna savjetnica za arhitekturu, građevinarstvo, geodeziju, geologiju, rudarstvo i naftu

- Zvjezdana Prohaska, prof., Agencija za odgoj i obrazovanje, viša savjetnica

- Nikola Radeljković, produkt dizajner, Numen/ForUse, član Upravnog odbora Hrvatskog dizajnerskog društva

- Nenad Roban, dizajner nakita, docent na Akademiji primijenjenih umjetnosti Rijeka, Pročelnik odsjeka za primijenjenu umjetnost

- Ivan Šarar, Grad Rijeka, Pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu

- Idis Turato, arhitekt i publicist, docent na Fakultetu građevinarstva, arhitekturei geodezije Split

- Majda Leskovar, prof., OŠ Kostrena, ŠPUR, voditelj Županijskog stručnog vijeća za likovnu umjetnost

- Moderator rasprave je Branimir Paškvan dipl. dizajner, profesor stručnih predmeta u Građevinskoj tehničkoj školi Rijeka

 
OBAVIJEST

TESTIRANJE ZIMSKOG SEMESTRA AK. GOD. 2012./2013. OBAVLJA SE OD 4. VELJAČE 2013. DO 15. VELJAČE 2013.

PRILIKOM PREDAJE INDEKSA NA TESTIRANJE POTREBNO JE DOSTAVITI:

  • UPLATNICU TROŠKOVA MATERIJALA ZA LJETNI SEMESTAR, 250,00 KN

( POZIV NA BROJ, OIB-04)

  • UPLATNICU TROŠKOVA NEOSTVARENIH ECTS BODOVA

( POZIV NA BROJ, OIB-06)

ILI

UPLATNICU TROŠKOVA ŠKOLARINE

( POZIV NA BROJ, OIB-05)


STUDENTI II. I III. GODINE PREDDIPLOMSKIH STUDIJA DOSTAVLJAJU SAMO UPLATNICE.


ŽIRO RAČUN AKADEMIJE: 2360000-1101845215

MODEL (SVE UPLATE): 00

 
Natječaj

 

Savez samostalnih sindikata Hrvatske je i ove godine, a na prijedlog Sekcije mladih SSSH, raspisao natječaj za izradu plakata za Međunarodni praznik rada.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama http://www.sssh.hr/hr/vise/sekcija-mladih-68/neka-tvoja-ideja-bude-na-prvosvibanjskom-plakatu-272

Najbolji elektronski rad bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu 1.500 kuna, te objavljen u glasilu SSSH i na internetskoj stranici SSSH. Dvadeset najboljih prijedloga bit će, zajedno s prvonagrađenim radom, izloženo u predvorju Radničkoga doma u Zagrebu.


Rok prijave: 31.ožujka 2013.


 

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 361 - 365 od 390
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI