Vi ste na stranici: Naslovna
INFO

Scenografska radionica APU: Dinamiziranje urbanog krajolika

 

 Od 24. do 28.lipnja, na prostoru bivše tvornice >Rikard Benčić <, održat će se Scenografska radionica na specifičnim lokacijama, kao svojevrsni prikaz funkcioniranja kolegija Scenografije pri Akademiji primijenjenih umjetnosti (APU ) Sveučilišta u Rijeci. Radionica o kojoj je riječ ujedno je i prikaz modula Scenografski prostori novokreiranog diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi (MAP), razvijenog kroz ADRIART - trogodišnji projekt (uz podršku EU) u kojem sudjeluju četiri partnerske institucije: APU Sveučilišta u Rijeci, Visoka škola za umjetnost Sveučilišta u Novoj Gorici, Tehničko sveučilište u Grazu i Sveučilište u Udinama.

 

Novilist


 
Obavijest

Na poziv Palazza Ducale iz Genove upućen Katedri za grafiku Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, od 21. lipnja do 1. srpnja 2013. biti će postavljena izložba najboljih studentskih grafika nastalih u posljednje 4 godine.

Izložba pod nazivom Festival Croazia-Europa biti će postavljena u prostoru Museo dell' Academia Lingustica di Belle Arti u Genovi, a izložbu će otvoriti veleposlanik RH u Italiji Damir Grubiša.

Dopis za medije APU Genova


 

 
Info

 

Najavljujemo Scenografsku radionicu na specifičnim lokacijama u bivšoj tvornici Rikard Benčić. Radionica je svojevrsni prikaz funkcioniranja kolegija Scenografije pri Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Istovremeno, radionica je i prikaz modula Scenografski prostori novokreiranog diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi – MAP, koji je razvijen kroz projekt ADRIART.

 

 

ADRIART NAJAVA


 
Dodatne provjere raspored

Raspored  dodatne provjere


 

 
Cropak ponovno riječkoj Akademiji
Rad Adija Frankovića s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, nastao pod mentorstvom Aljoše Brajdića, na 5. jubilarnoj Studentskoj kreativnoj radionici CROPAK 2013., proglašen je najboljim i tako je APU već četvrti puta najuspješnija..
 
CROPAK već pet godina uspješno organizira tvrtka Tectus d.o.o., Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus - IatT i časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba. Vetropack Straža tvornica stakla d.d. u projekt Studentske kreativne radionice CROPAK 2013. uključila se kao prijatelj projekta te prezentacijom proizvodnih principa staklene ambalaže i upoznavanjem s njenim značajkama zaokružila edukacijski proces ovogodišnje Radionice.

 

CROPAK dobitnik 2013

CROPAK dobitnik 2012

CROPAK dobitnik 2011  

CROPAK dobitnik 2009

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 351 - 355 od 423
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI