Vi ste na stranici: Naslovna
INFO

Udruga studenata kroatistike „Idiom“ raspisuje natječaj za sudjelovanje u projektu „Opismeni me prije Nove godine/nove godine/Nove Godine!“, koji će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci. Cilj je povećati angažiranost studenata u rješavanju pravopisnih problema hrvatskoga standardnog jezika te educirati studente Sveučilišta u Rijeci o rješenjima pravopisnih problema.

Predavanja i radionice održavat će se tijekom četiriju petaka u studenome, točnije 8., 15., 22. i 29. studenoga 2013. u trajanju od 14 do 18 sati. 

Natječaj se raspisuje s ciljem odabira 30 studenata svih fakulteta-sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Tekst Natječaja

obrazac za prijavu 


 

 
Info

Odjel gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke poziva zainteresirane na prezentaciju

*''START-UP INKUBATOR''*

koja će se održati u ponedjeljak*, 14.* *listopada *2013. s početkom u *13.00* sati u Multimedijalnom centru (Akvarij) na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Više informacija o Start-up inkubatoru možete saznati OVDJE. <http://startup.rijeka.hr/>


 

 

 
OBAVIJEST STUDENTIMA 1. GODINE PREDDIPLOMSKIH STUDIJA

SVEČANI PRIJEM STUDENATA 1. GODINE PREDDIPLOMSKIH STUDIJA ODRŽAVA SE U PONEDJELJAK

7. LISTOPADA 2013. U 11:00 SATI.

MOLE SE SVI STUDENTI DA PRISUSTVUJU PRIJEMU.


 

 
OBAVIJEST

Strukovna udruga za promicanje dobrobiti djece Portić i ove godine priprema projekt Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida koji se provodi na odjelima Hematologije, Onkologije, Kirurgije, Fizikalne medicine i rehabilitacije Dječje bolnice Kantrida. Tijekom svih ovih godina provođenja projekta ostvaren je osnovni cilj ublažavanje negativnih pojava i unošenje pozitivnog ozračja pri hospitalizaciji djece čemu svjedoče roditelji djece, medicinsko osoblje i uprava bolnice.  U svrhu uključivanja što većeg broja osoba u ovaj projekt, 2., 3. i 4. listopada 2013. godine održat će se seminar za nove volontere. Seminar započinje u 16.30 sati u vijećnici Grada Rijeke.  
 
Prijavnica za volontiranje   šalje se na e-mail  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
 
Mrežne stranice Udruge Portić


 

 

 
RANG LISTE
 LP  PU  MAP

 

 
«« Početak « Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 326 - 330 od 423
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI