Vi ste na stranici: Naslovna
INFO

 
 
Pomorski i povijesni muzej

Hrvatskog primorja Rijeka pokreće muzejske radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Radionice će kroz igru i praktičan rad obrađivati različite teme iz lokalne baštine. Molimo zainteresirane studente završnih godina Filozofskog (kulturalni studiji, pedagogija, povijest, povijest umjetnosti) i Učiteljskog fakulteta te Akademije primijenjenih umjetnosti da se jave i pošalju kratki životopis voditeljici programa Tamari Mataija na mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript


 

 
Obavijest za studente 1. godine preddiplomskog studija LP i PU

Molimo vas da se odazovete  pozivu na orijentacijskom-motivacijski praktikum, koji će se održati u utorak, 12. studenog, 2013.godine u predavaonici Bauhaus sa početkom u 12 sati.
 
Orijentacijsko- motivacijski praktikum organizira se s ciljem detaljnog informiranja o studiju.
Svi studenti su obavezni prisustvovati praktikumu, i ako budu trebali izostati sa nastave, biti ce ispričani.


 

 
Aukcija slika - inicijativa prikupljanja eksponata

Izrazi se umjetnički!

Pokloni Zakladi Sveučilišta u Rijeci svoje djelo!

Uključi se u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za :

Centar za rehabilitaciju u Rijeci!

 

TKO?: Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Metisom d.d. iz Rijeke

ŠTO?: Humanitarna akcija prikupljanja eksponata, višetjedna on-line galerija i završna aukcija u Pepe Rosso baru


               KADA I GDJE?:

on line galerija 12. studeni 12,00 - 2. prosinca 2013. 12,00, ili od podne do podne!

mrežne stranice Zaklade Sveučilišta u Rijeci (www.zaklada.uniri.hr)

facebook stranica Zaklade Sveučilišta u Rijeci (like me!)

završna aukcija 2. prosinca 2013. u 19,00

caffe bar Pepe Rosso bar, Verdijeva 19, Rijeka

ZAŠTO? Sredstva prikupljena prodajom radova u cijelosti će se donirati Centru za rehabilitaciju iz Rijeke.

GDJE SMO SADA?: Akciji se već sada priključio Nenad Petronio, doniravši 5 slika za aukciju, te nekoliko profesora APURI-ja (hvala!)

GDJE SI U SVEMU TOME TI? Cilj ove akcije je da se u suradnji nekoliko institucija, u humanitarnu akciju uključe i sveučilištarci, zaposlenici i studenti. Svatko tko se osjeća kreativcem i dobrotvorcem, pozvan je sudjelovati. Dakle, izrazi se umjetnički (po mogućnosti kroz sliku) i pokloni nam svoje djelo, do 8. studenog u prostorijama Zaklade (šapni početnu cijenu!).

Imate li dodatnih pitanja pišite nam na e-mail adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili nas nazovite na broj telefona: 051-406-586


 

 
POZIV NA PREDAVANJE

U četvrtak 31.10.2013. na APU ćemo ugostiti predavača Dr. sc. Juliana Henriquesa, koji će kroz neformalni razgovor sa studentima i nastavnicima govoriti o svom edukativnom radu i nastavnim iskustvima na Odsjeku za medije i komunikaciju pri Goldsmiths Sveučilištu u Londonu, i gospođu Parminder Vir, stručnjakinju za medijske investicije te filmsku i televizijsku producenticu, koja će održati prezentaciju o svojim recentnim projektima.

Razgovor s prof. Julianom Henriquesom održat će se u 11:00 sati u učioni br 12 (1. kat desno, prostorija za Fotografiju i Nove Medije), a s Parminder Vir u istom prostoru u 10:00 sati.

Pozivamo sve APU studente/ice i mentore/ice da nam se pridruže ovog četvrtka u razgovoru s našim gostima na APU, te da se odazovu pozivu na predavanje prof. Juliana Henriquesa Sonic Embodiment: in the Arts, Science and Popular

Culture istoga dana u 12:00 sati

 
«« Početak « Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 321 - 325 od 423
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI