Vi ste na stranici: Naslovna
POMOĆ STUDENTIMA U PRONALASKU PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Otvaranje Studentskog naselja „Trsat“ uvelike je povećalo broj smještajnih kapaciteta Studentskog centra Rijeka. Nažalost, kapaciteti i dalje ne zadovoljavaju potražnju za studentskim smještajem. U želji da pomogne studentima koji na natječaju za smještaj za akademsku godinu 2018. / 2019. neće ostvariti pravo na subvencionirani smještaj ili ne žele boraviti u smještajnim kapacitetima studentskih naselja, Studentski centar Rijeka na Facebooku objavljuje ponudu i potražnju za smještajem u privatnim sobama i stanovima. Studentski centar poziva vlasnike soba i stanova (ponudu) kao studente koji traže privatni smještaj (potražnju) da se jave kako bi njihovi oglasi bili objavljeni na Facebook stranici „Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka“.

 

Molimo Vas da Vama poznate vlasnike stanova kao i studente koji traže smještaj informirate o našoj inicijativi.

 

Ponudu ili upit je potrebno poslati na e – mail adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili u Inbox Facebook stranice „Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka“. Ljubazno Vas molim da SC-u dostavite gotov tekst oglasa koji će isti oglasiti na Facebooku. Osim teksta, moguća je i objava fotografija stanova i soba.

 

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 051 / 584 - 545 (od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati).

 

Usluge oglašavanja stanova i objave potražnje za istima su besplatne.

Studentski centar Rijeka ne nudi usluge posredovanja već isključivo prosljeđuje informacije studentima korisnicima društvenih mreža SC Rijeka.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za zaštitu osobnih podataka te sukladno tome molimo osobe da iste ne objavljuju već da se šalju na e – mail ili u inbox Facebook stranice.

 
CEEPUS natječaj za studentsku i nastavnu mobilnost u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019.
Raspisan je CEEPUS natječaj za studentsku i nastavnu mobilnost u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019. 

Ponuđena studentska mobilnost:

1 short term student (1 student,1 mjesec mobilnosti) na ustanovi Hungarian University of Fine Arts 


1 student  (4 mjeseca mobilnosti tj.cijeli semestar) na ustanovi 'Jan Matejko' Academy of Fine Arts in Cracow
www.asp.krakow.pl

4 short term students ( 4 studenta, svaki 1 mjesec mobilnosti) 
na ustanovi 'Jan Matejko' Academy of Fine Arts in Cracow
www.asp.krakow.pl

2 short term students (2 studenta, svaki 1 mjesec boravka) na ustanovi
University of Nova Gorica - School of Arts
www.p-ng.si 


Ponuđena nastavna mobilnost:

1 nastavnik (mjesec dana mobilnosti) 

na ustanovi 'Jan Matejko' Academy of Fine Arts in Cracow
 


 
 
Poziv - EVS, volontiraj s mladima

Radi se o projektu "Volunteer to grow" u trajanju od 6 mjeseci. Volonteri/ke iz Hrvatske volontirat će u Centru za mlade u mjestu Izvoarele (Prahova County). Projekt počinje  čim se nađe volonter/ka, a moguće je dogovoriti točne datume. Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) na  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , a najkasnije 

do 28.07.2018.

Sudjelovanje je besplatno, a troškovi puta smještaja i hrane su pokriveni. 

 

Vise informacija o projektu nalazi se na linku.

  

 
POZIV

POZIV

Pučko otvoreno učilište Zagreb poziva umjetnike i kustose (mlađe generacije) da dostave svoje prijavnice za izlaganje u galeriji CEKAO za 2019. godinu. Natječaj je otvoren do 15. 7. 2018. u 23.59 sati. Prijaviti se mogu samostalne i skupne izložbe, ili kustoske koncepcije.


CEKAO


Galerija CEKAO, u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb  djeluje od 1980. godine i interes joj je uvijek bio podržati izlagače mlađe generacije, koji su naknadno postali sastavni dio domaće i međunarodne suvremene umjetničke scene. Karakter prolaznog prostora galerije ponuđen je izlagačima u obliku mjesta za interveniranje vlastitim radom, privremeno implementiranje ideje ili koncepta, koji je potom ponuđen predviđenim, ali i brojnim nepredviđenim posjetiteljima, korisnicima prostora učilišta. Na ovaj način rad dobiva drugu vrstu vidljivosti, participirajući istodobno u aktivnom organizmu kuće, kojoj su Radovan Nikšić, Ninoslav Kučan i Bernardo Bernardi sredinom prošlog stoljeća osigurali ulazak u antologiju hrvatske arhitekture. Savjet galerije posebno će razmotriti izlagačke programe koji će svojim promišljanjem ujedno odgovoriti i na koji način ista doprinose spomenutom prostoru. Savjet zadržava također pravo poziva umjetnicima.      


SAVJET


Marko Tadić, predsjednik savjeta, umjetnik

Jelena Pašić, povjesničarka umjetnosti, kustosica

Ana Mušćet, voditeljica programa, umjetnica     


PRIJAVA


Ispunjenu prijavnicu poslati u pdf. formatu isključivo elektroničkom poštom na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . Rok za zaprimanje prijedloga je 15. 7. 2018. do 23.59 sati. Za dodatna pitanja pisati možete na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .   


link na prijavnicu: https://bit.ly/2LSc42I   
Odluka o ponavljanju studentskih izbora

PREUZMITE DOKUMENT

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 428
 
 
 
© 2005 – 2019 APURI