Vi ste na stranici: Naslovna
Raspored sati


 
 
  


 
Obavijest

obavještavamo vas da je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena Odluka Senata o dodjeli stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2017./2018. akademskoj godini i informacija o mjestu i vremenu potpisivanja ugovora o stipendiji (poveznica ).

  


 
Fotografski natječaj 2018.

Pravila fotografskog natječaja
„Spoliji u urbanim prostorima“ 

 

Povodom VIII. Dana povijesti umjetnosti u Rijeci Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFACT pri Društvu povjesničara umjetnosti Rijeke objavljuje fotografski natječaj na temu SPOLIJI U URBANIM PROSTORIMA!

Na fenomen spolija, tj. upotrebu elemenata starije arhitekture i dijelova skulpturalne dekoracije uklopljenih u novu gradnju, nailazimo u svim vremenskim razdobljima.

Spoliji nam pričaju mnoge priče, o davno nestaloj arhitekturi i skulpturi, stilskim razdobljima i utjecajima, putujućim graditeljskim i kiparskim radionicama i domaćim majstorima, ali i o  povijesnom razvitku prostora grada.  Prošećite svojim gradom,  prepoznajte i fotografski zabilježite ove zanimljive reminiscencije na prošla vremena.

 
Više o natječaju na LINKU
 


 
 
Obavijest

Drage kolegice i kolege studenti,

 

Imate ideju, a nemate je kako ostvariti?

 

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci produljila je rok za prijavu na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2018. godini, prijavite se.

 

Rok za prijavu je 12. veljače 2018. godine u 23:59:59 sati.

 

Prijave se predaju na www.natjecaj.sz-ri.com.

 

Fonda sredstava veći je od 500.000,00 kn!

 

Natječaj za programe u domeni sporta je u pripremi, pratite naše obavijesti.

 

Odluka o produljenju, ovdje.

 

Studentski zbor Sveučilišta objavio je navedeno na svojoj mrežnoj stranici, ovdje.

  

 
Ubrzani tečaj prevladavanja straha od javnog nastupa

Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni ubrzani tečaj za studente riječkog Sveučilišta s ciljem poučavanja studenata kako prevladati strah od javnog izlaganja.

Tečaj uključuje 6 dvosatnih susreta koji će se održati u periodu od 5.2. do 26.2. u prostorijama SSC-a (Kampus na Trsatu). Točni termini održavanja bit će definirani sa polaznicima tečaja. Broj sudionika je ograničen te molimo da se jave samo oni studenti koji u tom periodu mogu prisustvovati tečaju.  

Prije uključivanja zainteresirani studenti moraju doći na jedan individualni razgovor s jednom od voditeljica. Cilj ovog razgovora je da voditeljice prikupe podatke o problemu i daju potencijalnim članovima detaljnije informacije o tečaju kako bi zajedno odlučili je li ovaj oblik tretmana prikladan za njihov problem.

Ako izbjegavate izlaganje seminara i održavanje prezentacija pred kolegama ili ih odradite, ali uz teške muke, ovo je tečaj za vas. Ispunite prijavnicu za sudjelovanje (
https://goo.gl/forms/cgfwJblUlNWpBWeT2) do 29. siječnja 2018. i pripremite se za javna izlaganja prije početka novog semestra!

Za dodatne informacije nazovite 051/265-843 ili pošaljite mail na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

  

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 26 - 30 od 402
 
 
 
© 2005 – 2018 APURI